ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2008

Δηλώσεις & αποστολή για τον αγώνα με τον Άρη

Ο προπονητής της ομάδας μας, Μάκης Κατσαβάκης, έκανε ενόψει του αγώνα με τον Άρη (Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 19:00 στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης») τις εξής δηλώσεις: «Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας έναντι του εαυτού μας και του σωματείου μας, πιο δυναμωμένοι από κάθε άλλη φορά. Αυτό συμβαίνει εξαιτίας των αδικιών που υφίσταται η ομάδα μας από την αρχή της περιόδου, σε όλα τα επίπεδα. Προς αυτή την κατεύθυνση, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση του Σαββάτου, θα κυνηγάμε όλα τα παιχνίδια με στόχο τους τρεις βαθμούς της νίκης εντός κι εκτός έδρας. Αυτό, επειδή δεν έχουμε άλλη επιλογή, λόγω της δυσμενούς θέσης που έχουμε, μετά από τα τελευταία αποτελέσματα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλός μας παίζει το τελευταίο δίμηνο ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Είναι πιο ουσιώδης από πέρυσι. Θεωρώ το παιχνίδι αυτό εξαιρετικά δύσκολο, λόγω του ότι, εκτός των άλλων, θα είναι το γήπεδο γεμάτο από κόσμο».



Στην αποστολή της ομάδας μας μετέχουν οι εξής παίκτες: Kovac, Κελπέκης, Amponsah, Brito, Bushi, Favalli, Murawski, Vela, Wellington, Γαλανόπουλος, Ζαπρόπουλος, Καραλιόπουλος, Κόλτσης, Παπαδόπουλος, Σαμουηλίδης, Σαρακατσάνος, Σπυριδάκης, Στάθης, Ψιάνος και Γιάννου.


Οι φίλαθλοι του Απόλλωνα δεν θα παραβρεθούν στο γήπεδο του Άρη, καθώς η ΠΑΕ του Απόλλωνα δεν δέχτηκε τα εισιτήρια που μας έδινε η ομάδα του Άρη!

1 σχόλιο:

  1. GIATI DEN PIRE EISITIRIA O DAMILOS? FOVATAI TO KRAKSIMO? OPWS STO KAYTATZOGLIO POU IRTHE ME TON OFI ME FOUSKWTOUS?
    KAI NOMIZEI OTI THA TO GLYTWSEI???

    TON MPOULO RE KOPROSKYLA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή