ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Δηλώσεις & αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ο προπονητής της ομάδας μας, κ. Μάκης Κατσαβάκης έκανε, ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008 και ώρα 16:45, «Απ. Νικολαΐδης»), τις εξής δηλώσεις:
«Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά και να είναι ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος για όλες τις ομάδες. Και βεβαίως για τον Παναθηναϊκό, που συμπληρώνει εκατό χρόνια ιστορίας, εύχομαι να έχει ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον. Όσον αφορά στο κυριακάτικο μεταξύ μας παιχνίδι, για μία ακόμη φορά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο στην έδρα του, με πέντε - έξι απουσίες βασικών παικτών. Ξέρουμε ότι για να μπορέσουμε να ελπίζουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα πρέπει να υπερβάλλουμε τους εαυτούς μας και να έχουμε σύμμαχο την τύχη, που δεν την είχαμε σε πολλά παιχνίδια έως σήμερα. Εξάλλου, στο ποδόσφαιρο ο παράγοντας τύχη παίζει καθοριστικό ρόλο. Παρόλα αυτά, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, διότι πάντα, μετά τις γιορτές, δημιουργούνται κάποιες εκπλήξεις και θέλουμε να είμαστε εμείς αυτοί που θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη».


Στην αποστολή της ομάδας μας μετέχουν οι εξής παίκτες: Kovac, Κελπέκης, Sikov, Γαλανόπουλος, Καραλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Murawski, Ζαπρόπουλος, Bushi, Καραμανλής, Favalli, Wellington, Brito, Σαμουηλίδης, Vela, Ψιάνος, Σπυριδάκης, Γιάννου και Χατζηβασιλειάδης.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναθηναϊκός γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του και την Κυριακή θα θέλει να βάλει το πρώτο από τα κεράκια της γενέθλιας τούρτας του. Έτσι το ματς αυτό, έχει επετειακή αξία, ως το παρθενικό τού «αιωνόβιου» πλέον ΠΑΟ και θα έχει εορταστική μορφή, κορύφωση της οποίας θα είναι η παρουσίαση της φανέλας που θα φορεθεί σε όλη τη διάρκεια του 2008.
Οπότε αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές ο Απόλλωνας, ένας Απόλλωνας λαβωμένος, αποδυναμωμένος και ντροπιασμένος από βαριές ήττες... Ελπίζω οι παίκτες μας αυτή τη φορά να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να τιμήσουν τη φανέλα που φοράνε. Ήδη μετράνε φέτος μια τριάρα, δυο τεσσάρες, και μια εξάρα..... ας φροντίσουν να μην ανεβάσουν κι άλλο το σκορ,... γιατί αλλιώς καλύτερα να μην γυρίσουν στην Καλαμαριά.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου