ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
ΑΠΟΛΛΩΝ, ΘΥΜΗΣΟΥ, ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

Καθημερινή ενημέρωση και συζητήσεις στο Φόρουμ μας
Παμποντιακό κάλεσμα στήριξης του Απόλλωνα!

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Προτάσεις προς την ΠΑΕ Απόλλων

Κύριοι της ΠΑΕ Απόλλων Καλαμαριάς. Οφείλετε να προστατεύσετε την ομάδα μας και να παλέψετε μέχρι τέλους για τη δικαίωσή της. Παρά την άδικη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Supeleague, επιβάλλεται να συνεχίσετε τον αγώνα και να φτάσετε ως τα δικαστήρια της FIFA διεκδικώντας τη δικαίωση του Απόλλωνα. Μην φοβηθείτε τη δύναμη του Ολυμπιακού και του αθηναϊκού κατεστημένου, μην κάνετε ούτε ένα βήμα πίσω. Επίσης, περάστε και στην αντεπίθεση, κάνοντας ένσταση για τη μη αποβολή του Καβάσεβιτς, ζητώντας την τιμωρία του για το ατιμώρητο χτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή μας. Μην φοβηθείτε τις πιέσεις και προχωρήστε στο ξεμπρόστιασμα των οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Προχωρήστε με τόλμη και διεκδικήστε τη δικαίωση, μια δικαίωση που θα αφορά όχι μόνο τον Απόλλωνα, αλλά θα αποτελεί και ηθική δικαίωση όλων των αδικημένων, από το κατεστημένο της παράγκας, ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σε περίπτωση που γίνει τελικά η επανάληψη του αγώνα, αφήστε ελεύθερη (δωρεάν) είσοδο στο γήπεδο ώστε να έρθουν όλοι οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, καθώς και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Θεσσαλονίκης και της βορείου Ελλάδος, να υποστηρίξουν την ομάδα μας. Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό, βάλτε γενική είσοδο με το συμβολικό ποσό του 1€. Επίσης, μην δώσετε ούτε ένα εισιτήριο στην ομάδα του Ολυμπιακού, μην παραχωρήσετε κερκίδα για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Σε αντίθετη περίπτωση, εάν δώσετε εισιτήρια στον Ολυμπιακό και δεν επιτρέψετε την αθρόα προσέλευση των φίλων του Απόλλωνα, αυτό θα σημαίνει ότι δεν σας ενδιαφέρει το καλό της ομάδας, αλλά το χρήμα...

ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΟΝΤΟΣ - ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

2 σχόλια:

  1. Εάν συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τις "Προτάσεις προς την ΠΑΕ Απόλλων", δηλώστε την άποψή σας γράφοντας το δικό σας σχόλιο. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και άλλες προτάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EXΩ ΚΑΙ ΓΩ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ
    ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ ΟΛΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή